İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın Sivas Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Fabrikamızda istihdam edilmek üzere Mimar arayışımız bulunmaktadır.Müracaat İçin;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçilerek randevu alınabilir,2- Kurumumuza Bizzat gelerek İş ve Meslek Danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe· Üniversitelerin Mimarlık bölümünden mezun.· Projelerin tasarımında yer almış, konsept proje tasarımı, modelleme, sunum ve proje geliştirme alanında görev alacak uygulama projelerinde deneyimli malzeme ve detay bilgisine sahip.· Mimari uygulama ve detay projelerinde deneyimli.· İleri derecede AutoCAD, 3dsMax, Lumion veya benzeri programları kullanabilen.· Görsel tasarım ve sunum yeteneğine güvenen sorumluluk sahibi.· Takım çalışmasına yatkın.· Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan.· Sivas'ta ikamet edebilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Ahmetturangazi Osb. Mah. 11.sk No:8 SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 903465022658 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Mimar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903465022658

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder