İŞ İLANI DETAYI

ASD CEPHE SİSTEMLERİ VE İNŞAAT FİRMASINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; BAY MİMAR ARANMAKTADIR.N.K.TMimari tasarım projeleri için 3D modellemeler oluşturmak ve render almak.Proje tasarımlarını 3DS MAX ve SKETCHUP kullanarak geliştirmek ve görsel sunumlar hazırlamak.Mimari çizimlerin oluşturulması, düzenlenmesi ve güncellenmesi.Müşteri ve ekip üyeleriyle etkili bir iletişim sürdürmek.Proje tasarımının kalitesini ve uygunluğunu izlemek ve sağlamak.NOT: İLGİLENEN ADAYLARIN CV'LERİNİ 0532 585 48 78 NUMARALI TELEFONA İLETMELERİ YA DA 0370 4152667 NOLU TELEFONA ULAŞMALARI GEREKMEKTEDİR.


Üniversitelerin Mimarlık veya iç mimarlık bölümünden mezun olmak.En az 2 yıl deneyim sahibi olmak.3DS MAX, SKETCHUP ve AutoCAD'i ileri düzeyde kullanabilme yeteneği.MS Office Uygulamalarına hakimİnşaat projeleri ve tasarım süreçleri hakkında iyi bir anlayışa sahip olmak.Seyahat engeli bulunmayan.Tercihen B sınıfı ehliyetliYaratıcı düşünme yeteneği ve detaylara özen gösterme becerisi.İyi bir iletişim becerisi ve ekip çalışmasına yatkınlık.Askerlik hizmetini tamamlamış ya da tecilli


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇERÇİLER MAH. ANKARA BULVARI ASD PLAZA NO:5DD / KARABÜK MERKEZ KARABÜK MERKEZ KARABÜK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KARABÜK İrtibat Bilgileri : İsim : İSA BEY Ünvan : İŞVEREN YETKİLİSİ Telefon : 905325854878 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905325854878

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Karabük İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları