İŞ İLANI DETAYI

Gayrimenkul ve Mimarlık ofisimizde çalışmak üzere ;B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,Mimar , İç Mimar, İnşaat Mühendisi veya TeknikerGelişmeye açık , düzenli,disiplinli ,ekip çalışmasına uygun ve etkin.İnsan ilişkileri, ikna yeteneği güçlü ve dış görünümüne özen gösteren,Girişimci ruhlu, motivasyonu yüksek, problem çözme ve analitik düşünme becerisine sahip.Excel ve Autocad yeterli derecede vakıf ve araştırmacıPhotoshop ve modelleme mimar için programlarına vakıf yada öğrenmeye açık.İstanbulAvrupa-Sultangazi Şubesi İçin Tercihen Sultangazi-Bayrampaşa-Gaziosmanpaşa-Eyüp bölgesine yakın ikamet edenÇalışma arkadaşı aramaktayız.Görev Tanımı;Teknik donanıma ve alt yapıya sahip danışman altyapısyla gayrimenkulleri pazarlamaTeknik anlamda portföyleri inceleyip potansiyel müşterilere uygun gayrimenkulleri portföyümüze katma.İmar durumuna uygun yaklaşık kat planı ve inşaat alanı çıkarmaİç mimari uygulama adına teklif toplayabilmeİç mimari uygulama takibiİç mimari modelleme çıkarmaGayrimenkul ve bağlantılı alanlarda mevzuatlara hakim olup müşteriye sunabilme.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıGelişmeye açık , düzenli,disiplinli ,ekip çalışmasına uygun ve etkin.İnsan ilişkileri, ikna yeteneği güçlü ve dış görünümüne özen gösteren,Girişimci ruhlu, motivasyonu yüksek, problem çözme ve analitik düşünme becerisine sahip.Excel ve Autocad yeterli derecede vakıf ve araştırmacıPhotoshop ve modelleme mimar için programlarına vakıf yada öğrenmeye açık.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sultangazi
Pozisyon : Mimar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mimar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sultangazi veya Edmeg İstanbul Mimar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.