İŞ İLANI DETAYI

Kalitede ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimize sunmak istiyorsanız, bu fırsat tam size göre!Aradığımız nitelikler;3D modelleme yazılımlarından AUTOCAD kullanım bilgisi ve hakimiyeti zorunlu olmak üzere, 3Dmax veya Sketchup programlarından en az biri hakkında yeterli bilgiye sahip ve başarılı bir şekilde kullanabilen,Temel mimari prensipleri, yapı tasarımı, planlama ve görselleştirme konularında bilgi sahibi,Işıklandırma, malzeme seçimi, renk uyumu gibi görsel unsurları kullanarak gerçekçi ve etkileyici görselleştirme becerilerine sahip,Müşterilerle ve diğer meslektaşlarıyla etkili iletişim kurabilen,Proje gereksinimlerini anlayıp doğru bir şekilde iletmek için iyi iletişim becerilerine sahip olan,Analitik düşünebilen ve detaylı çalışma prensibine sahip olan,İşi son teslim tarihinde sorunsuz tamamlayabilecek, zaman yönetiminde başarılı,Yazılı ve sözlü iletişimi iyi, ekip çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün,Çizim programlarını mesleğin gerektirdiği şekilde kullanabilen,Mesleki gelişimi için çalışmaya, araştırmaya ve yenilikleri takip etmeye devam edebilecek.Üniversite, Meslek Yüksekokulu veya liselerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen 1 yıl tecrübeye sahip,B sınıfı ehliyete sahip, aktif olarak araç kullanabilen,Seyahat ve konaklama engeli bulunmayan,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Gerektiğinde sahada görev yapabilecek,Ankara'da ikamet eden.Yenilikçi ve dinamik bir çalışma ortamında kariyerini bir üst seviyeye taşımak isteyen tüm adayların başvurularını bekliyoruz.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSTİM OSB MAH. 1172.SOK. NO:27 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE İrtibat Bilgileri : İsim : SERKAN CANYAK Ünvan : ŞİRKET YETKİLİSİ Telefon : 905335560144 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 40000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905335560144

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mimar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg YENİMAHALLE veya Edmeg Ankara Mimar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder