İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: MeydancıŞirket Adı: YENİ ANADOLU PLASTİKYENİ ANADOLU PLASTİK olarak, üretim ekibimize katılmak üzere deneyimli bir Meydancı arıyoruzBu pozisyon, üretim süreçlerimizin verimli ve düzgün bir şekilde yürütülmesine yardımcı olacak bir kişiyi gerektirir.Görevler:- Üretimden çıkan kullanılabilen ya da atıl durumda olan malzemeleri ayrıştırmak, - Fabrika bahçe ve çevresinin tertibinden ve düzeninden sorumlu olacak, - Üretim alanında gerek görülen düzenlememelere destek olmak, - Geri dönüştürülebilecek malzemelerin işlem sürecinde görev almak, - Amir ve sorumlularının verdiği diğer görevleri yerine getirmek.


- Çalışma saatleri: 08:00-18:00 Fabrika: Dempa Sanayi -Susuz- Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim yada deneyimsiz- Düzen ve organizasyon becerisi- Takım çalışmasına yatkınYENİ ANADOLU PLASTİK olarak, çalışanlarımıza rekabetçi maaş, kapsamlı sağlık sigortası ve kariyer gelişim fırsatları sunuyoruz. Eğer siz de üretim süreçlerine tutkuyla bağlı, enerjik ve dinamik bir ekip üyesi olmak istiyorsanız, bu pozisyon sizin için ideal olabilir. Not: Başvurular sadece online olarak kabul edilecektir. Başvuru yaparken güncel özgeçmişinizi eklemeyi unutmayın. YENİ ANADOLU PLASTİK, fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş, engellilik durumu, genetik bilgi, korunan gazilik statüsü, veya diğer yasalarla korunan herhangi bir statüye bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder