İŞ İLANI DETAYI

Görevlerin ve atanan alanların dağılımının doğru şekilde planlamak,Genel alan erzak ve malzemelerini-temizlik arabasını toplamak ve kontrol etmek,Genel olarak otel meydan alanlarını temiz tutmak,Makine ve araç gereçlerin temizliğini sağlamak ve düzenli tertipli görünmesini kontrol etmek,Temizlik malzemelerini yeniden depolamak ve kontrol etmek,Gereken her türlü bakım ve onarım işini not almak ve bildirmek,Ofislerin, genel alanların ve koridordaki çöp kovalarını boşaltmak,Yönetici tarafından kendisine verilen diğer görevleri yerine getirmek.


Tercihen lise mezunu,Tercihen benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli,Misafir memnuniyeti odaklı,Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi,Hijyen kuralları, ekipman kullanımı ve ilgili kimyasal ürünler hakkında bilgi sahibi,Avantgarde Refined olarak Kapadokya Otelimizde Kat Hizmetleri Departmanı’nda görevlendirilmek üzere ‘Meydan Görevlisi’ arayışımız mevcuttur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Nevşehir AVANTGARDE HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder