İŞ İLANI DETAYI

Konveyör bant sistemlerinde kullanılan malzeme taşıma bileşenlerinin üretimini yapan firmamızda,Üniversitelerin Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,Proje bazlı çalışabilecek, Üretimin verimliliğini artırarak müşteri talep ve beklentilerini karşılayacak kalitede nihai ürün üretimini yapacak,Düzenli ve doğru yazılı raporlama deneyime ve düzeni olan, Proje ve imalat, saha kontrolü takibi yapabilecek,Autocad, Solidworks programlarını, Mc Office programlarını etkin olarak kullanabilen çalışma arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEsnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecekÜretim saha içerisinde malzeme kalite kontrol süreçlerini takip edebilecek,Müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerin üretilmesini ve şekillendirmesini sağlayacak,Üretim süreci boyunca ürünlerin standartlara uygunluğunu denetleyecek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (25.05.1999 - 26.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -45 (25.05.1999 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞİRİNEVLER MAH. 11027 SK. NO: 4/A OSMANİYE MERKEZ OSMANİYE OSMANİYE MERKEZ OSMANİYE / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Hüsne GEDİK Ünvan : Ön Muhasebe Ve İK Telefon : 905319374655 E-posta : muhasebe2@osmak.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905319374655
muhasebe2@osmak.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları