İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz Hakkında: TEI Alaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye nin önde gelen metal üretim firmalarından biri olarak, havacılık ve savunma, enerji, otomotiv, medikal gibi kritik sektörlere yüksek kaliteli alaşımlar ve özel metaller sunmaktadırSürekli yenilik ve mükemmellik arayışımız doğrultusunda, güçlü bir takımın parçası olacak uzman seviyesinde bir Satın Alma Mühendisi arıyoruz.Görev Tanımı: Satın Alma Mühendisi olarak, TEI Alaşım ın yurt içi ve yurt dışı satın alma süreçlerini etkin bir şekilde yönetmek, tedarik faaliyetlerinin her aşamasında en yüksek kalite ve maliyet etkinliği sağlamak üzere sorumluluk alacaksınızBu rol, hem yerel hem de uluslararası tedarikçilerle güçlü ilişkiler kurmayı ve bu ilişkileri stratejik iş ortaklıklarına dönüştürmeyi gerektirir.Yurt içi ve yurt dışı satın alma süreçlerinin planlanması, yürütülmesi ve optimize edilmesi.Tedarikçi değerlendirme ve geliştirme süreçlerini yönetmek.Maliyet analizleri ve maliyet azaltma projeleri yürütmek.Satın alma süreçlerinde kalite standartlarını ve şirket politikalarını takip etmek.Satın alma performansını izlemek ve raporlamak.Piyasa araştırmaları yaparak en uygun tedarik kaynaklarını belirlemek.Ulusal ve uluslararası tedarikçilerle etkin iletişim kurmak, müzakereleri yürütmek ve sözleşme süreçlerini yönetmek.Satın alma stratejilerini geliştirmek ve uygulamak.


Üniversitelerin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bölümlerinden mezun.Yurt içi ve yurt dışı satın alma alanında en az 5 yıllık deneyim.İleri düzeyde İngilizce bilgisi yazılı ve sözlü.ERP sistemleri konusunda deneyim sahibi.Analitik düşünme, problem çözme ve karar verme yetenekleri güçlü.Müzakere ve iletişim becerileri yüksek.Takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı ve dinamik bir çalışma tarzına sahip.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İST. TUZLA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 3.CADDE NO:20 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BUKET HANIM Ünvan : Telefon : 902165606710 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165606710

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.