İŞ İLANI DETAYI

Çelik İmalat ve Montaj sektöründe 32 yıldan beri varolan, her geçen gün artan üretim kapasitesi ve yenilenen teknolojisiyle kusursuz hizmet anlayışı benimseyen firmamızda görevlendirmek üzere Abkant Operatörü alınacaktır.Tercihen Meslek Liselerinden torna tesviye, makine, metal işleri bölümünden mezun,En az 3 yıl TecrübeliTercihen mesleki yeterlilik belgesine sahip olmakTeknik resim okuma becerisine sahip,Takım çalışmasına yatkın, titiz ve dikkatli olmakİş disiplini yüksek, sorumluluk sahibi ve dinamik olmak,Gerektiğinde mesaiye kalmak,Takım tezgahlarını kullanabilen Kumpas, açı ölçer,Değirmendere-İzmit istikametinde servis imkanı,Cumartesi günleri çalışma yoktur,Resmi bayramların ve dini bayramlarda çalışma yoktur,Ramazan ve kurban bayramların da bayram ikramiyesi verilmektedir.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İZMİT SANAYİ SİTESİ 10. CADDE 9. BLOK NO:8 İZMİT KOCAELİ MERKEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KÖRFEZ , İZMİT , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Baki ÖZdemir Ünvan : Telefon : 905425393773 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905425393773

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder