İŞ İLANI DETAYI

Elektrik malzemeleri üreten firmamızda pres ve üretim hattında çalışacak erkek personeller alınacaktır.Çalışma saatlerimiz Hafta içi : 08:00-18:00 Cumartesi-Pazar Tatildir.İş başvurusu ve detaylı bilgi için : Elvan ESEN - +90 232 479 46 90Servis Yokturİzban Tekeli veya İTOB girişinden araç ile alınacaktır.


Deneyim istenmemektedir. El pratikliği yeterlidir. Yapılacak iş ve işlemler öğretilecektir. 18-35 yaş arasıEn az okur yazar olmakİzban veya Bulgurca minibüsü güzergahında olmak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Menderes
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Menderes veya Edmeg İzmir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder