İŞ İLANI DETAYI

MONTAJ İŞÇİSİ-MONTAJ ELEMANIAQUAMET markasıyla KIRIKKALE’den tüm türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerine açılan KARTALCILAR A.ŞBünyesinde bulunan iki fabrikasıyla Kat Isı istasyonu, Kalorimetre, Su sayacı ve parçalarının üretimini yapan ekibimize MONTAJ İŞÇİSİ pozisyonunda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı aramaktayız.Kat ısı istasyonu ve kalorimetre montaj hatlarında çalıştırılmak üzereTecrübeli ya da tecrübesiz Yetiştirilmek üzereErkek Adayların Askerliğini yapmış olması gereklidir.ERKEK/KADINSabıka kaydı olmayanKronik Sağlık sorunu olmayanYoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, pratikÜretim hedeflerini istenen kalitede gerçekleştirebilecek montaj personeli alınacaktırBAŞVURAN ADAYLARIN BİZZAT İLETİŞİM BÖLÜMÜNDE BULUNAN TELEFON NUMARASINI ARAMALARI YA DA FABRİKAMIZA GELMELERİ GEREKMEKTEDİR



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 18- -40 (19.04.2006 - 22.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KESKİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2. SOKAK NO: 3/1 KESKİN KIRIKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KESKİN , KIRIKKALE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : KARTALCILAR MAKİNA Ünvan : Telefon : 903185292101 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırıkkale
İlçe : Keskin
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903185292101

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırıkkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırıkkale, Edmeg KESKİN veya Edmeg Kırıkkale Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırıkkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırıkkale Geneli İş İlanları