İŞ İLANI DETAYI

1992 yılından beri Türk Eğitim Sistemine yaptığı katkılarla tanınan, birçok yeniliğe imza atan, öncü ve özgün çalışmalarıyla adından söz ettiren, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 400’ü aşkın eğitim kurumuna sahip Sınav Eğitim Kurumlarının Eskişehir Yolu Kampüsün de   çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip eğitim gönüllüsü  GRAFİK TASARIMCI  alınacaktır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerden mezun,Dijital iletişimde yenilikleri, trendleri ve tecrübeleri takip eden,İlgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi,Adobe Illustrator, Adobe Indesıgn ve Adobe Photoshop  programlarına hakim,Tasarım yeteği olan, modern sayfa ve kapak tasarımları yapabilen, hayal gücü yüksek ve vizyon sahibiPlanlama ve  koordinasyon yeteneği yüksekAraştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişimlere açık,Sorumluluk sahibi, iş takibini yapabilen, çalışma disiplini yüksek,İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli,Takım çalışmasına yatkın,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder