İŞ İLANI DETAYI

Verilen rut dahilinde düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak Ürün bulunurluğunu penetrasyon sağlamak ve takip etmekReyon düzeni ve kontrolünden sorumlu olmak Planlanan aktiviteleri uygulamak, gerekli durumlarda mağazalarda aktif görev almak Etiket, fiyat kontrolü, stok takibi yapmak ve eksik ürün siparişlerini vermek Ürünler ile ilgili eksiklerin raporunu hazırlamak Pazar ürün ve rakip analizleri yapmak, raporlamak 


En az lise mezunuTercihen FMCG Sektöründe satış ve-veya tanzim teşhir konusunda en az 1 yıl deneyimliTercihen raf düzeni konusunda deneyimliDikkatli ve titiz çalışan, iş takibi ve sorumluluk duygusu gelişmişSözlü ve yazılı iletişim, planlama-organizasyon, koordinasyon becerileri gelişmişTakipçi, hedef ve sonuç odaklı Esnek çalışma saatleri konusunda uyumluErkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayanBuca-Bornova- Karşıyaka- Marmaris te ikamet edençalışma arkadaşı aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Bağdat Pazarlama Tic. Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder