İŞ İLANI DETAYI

Meslek Liseleri -Meslek Yüksekokulları- Fakültelerin Elektrik-Elektronik, Otomasyon, Endüstriyel Bakım Onarım, Mekatronik bölümlerinden mezunTercihen Mekatronik mühendisi,Tercihen hidrolik, selenoid ve valf gruplarında bilgi sahibi,Endüstriyel bakım onarım alanında bilgi sahibi,Osiloskop, multimetre vbElektronik ölçü aletlerini aktif kullanabilen,Kumpas, açı ölçer vbMekanik ölçü aletlerini aktif kullanabilen,Motor kumanda panolarına hâkim Maksimum 55kW Motor Gücü Elektronik devre elemanlarına hâkim Diyot, Bobin, Transistör vb.Tercihen başlangıç seviyesinde İngilizce bilgisi olan,


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFirmamızda üretimi yapılan tarım makinalarına ithal ettiğimiz hassas tarım kontrol sistemlerinin Basic Model İlaçlama ve Hidrolik Kontrol Kumandaları, Arag Bravo 180S, Arag Bravo 400S, Geoline Geosystem 240 vb. stok takibinin yapılması, montajının ve parametre-kalibrasyon ayarlarının yapılması ve saha testlerinin gerçekleştirilmesi. Gerekli dosya ve eğitim verilecektir.Makinalarda mekanik hareket için kullandığımız hidrolik valf pleyt grubunun stok takibi, montaj ön hazırlığı ve montajının yapılması. Gerekli dosya ve eğitim verilecektir.Makinalarda kullanılan 3 fonksiyonlu stop lambası ve çalışma lambasının stok takibi, tesisatının oluşturulması ve montajının yapılması. Gerekli dosya ve eğitim verilecektir.Gerekli olması halinde kullanıcıya eğitimin verilmesi, kullanım anında oluşabilecek problemlerde uzaktan destek verilmesi yetersiz ise servis hizmetinin verilmesi.İthal ettiğimiz kontrol sistemlerinde bulunan kontrol kartında donanımsal problemlerin çözümü, kablolamada kullanılan konnektörlerin zarar görmesi halinde yenilenmesi ve kablolarda oluşabilecek arızaların onarımı.Firmamız bünyesinde bulunan deneme makinalarının hidrolik ve elektrikmotor kumanda panosu bakım onarımı.Firmamızda ihtiyaç duyulması halinde deneme makinaları ve temel seviye otomasyon sistemlerinin üretiminde görev almak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Selçuklu
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg Selçuklu veya Edmeg Konya Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder