İŞ İLANI DETAYI

EMAYYE Metal, büyüyen ekibimize katılacak dinamik ve yetkin bir Makine Mühendisi, Teknikeri veya Mekatronik Mühendisi arıyoruzEğer elektrik, otomasyon ve mekanik alanlarında uzmanlığınızı kullanarak üretim süreçlerimize değer katmak istiyorsanız, sizi aramızda görmek isterizİş Tanımı: Elektrik Tesisatları: Fabrikamızın elektrik tesisatlarının bakım, onarım ve geliştirme çalışmalarında görev almakOtomasyon Sistemleri: PLC, SCADA gibi otomasyon sistemlerinin kurulumu, programlanması ve sorun giderme işlemlerini yapmakCAD Programları: Elektrik, otomasyon ve mekanik çizimlerde CAD programlarını etkin bir şekilde kullanmakMekanik Aksamlar ve Makineler: Üretim hatlarındaki mekanik aksamların ve makinelerin arıza tespiti, bakım ve onarımını gerçekleştirmekAnalitik Düşünme: Karşılaşılan sorunları analiz ederek çözüm odaklı çözümler üretmekEkip Çalışması: Üretim ekibiyle uyum içinde çalışarak hedeflere ulaşmakAranan Nitelikler: Eğitim: Makine Mühendisliği, Teknikerliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezunTecrübe: Benzer bir pozisyonda en az 3 yıl deneyimYetenekler: Elektrik, elektronik, otomasyon ve mekanik sistemlerde bilgi sahibiPLC, SCADA gibi otomasyon sistemlerini iyi derecede kullanabilenAutoCAD gibi CAD programlarına hakimArıza tespiti ve sorun çözme yetkinliğiAnalitik düşünme ve problem çözme becerileriEkip çalışmasına yatkın ve güçlü iletişim becerileri.


Elektrik Tesisatları: Fabrikamızın elektrik tesisatlarının bakım, onarım ve geliştirme çalışmalarında görev almak. Otomasyon Sistemleri: PLC, SCADA gibi otomasyon sistemlerinin kurulumu, programlanması ve sorun giderme işlemlerini yapmak. CAD Programları: Elektrik, otomasyon ve mekanik çizimlerde CAD programlarını etkin bir şekilde kullanmak. Mekanik Aksamlar ve Makineler: Üretim hatlarındaki mekanik aksamların ve makinelerin arıza tespiti, bakım ve onarımını gerçekleştirmek. Analitik Düşünme: Karşılaşılan sorunları analiz ederek çözüm odaklı çözümler üretmek. Ekip Çalışması: Üretim ekibiyle uyum içinde çalışarak hedeflere ulaşmak. Aranan Nitelikler: Eğitim: Makine Mühendisliği, Teknikerliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun. Tecrübe: Benzer bir pozisyonda en az 3 yıl deneyim. Yetenekler: Elektrik, elektronik, otomasyon ve mekanik sistemlerde bilgi sahibi. PLC, SCADA gibi otomasyon sistemlerini iyi derecede kullanabilen. AutoCAD gibi CAD programlarına hakim. Arıza tespiti ve sorun çözme yetkinliği. Analitik düşünme ve problem çözme becerileri. Ekip çalışmasına yatkın ve güçlü iletişim becerileri.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KİRAZLI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ 12. SOKAK NO:3 YALOVA MERKEZ YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YALOVA MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gizem Karademir Ünvan : Telefon : 905324367724 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Yalova Merkez
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324367724

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Yalova Merkez veya Edmeg Yalova Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder