İŞ İLANI DETAYI

Geleceğin elektrikli gemilerini tasarlayan sektörde öncü AR-GE merkezimizde, konusunda tecrübeli mühendis kadrosuna katılacak AR-GE MÜHENDİSLERİ aranmaktadırÜniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektrik, Mekatronik, veya Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden mezun, bu alanlarda yüksek lisans yapmış veya doktora öğrencisi olmak tercih nedenidir,Genel Fizik, Mühendislik, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Yazılım temel bilgilerine sahip, Ulusal ve uluslararası çok paydaşlı AR-GE projelerini yürütebilecek ve yeni sistemler tasarlayabilecek, Güç Elektroniği, Elektrikli Sevk Sistemleri, Otomasyon Sistemleri, Otonom Teknolojilerde uluslararası seviyede tecrübe hedefine sahip,Üniversite - Sanayi İşbirliği projeleri için akademisyenlerle çalışma tecrübesi olan, Güç Elektroniği temel bilgisine sahip, modelleme, simülasyon, programlama dillerinden en az birine hakim,Elektrikli araçlar konusunda bilgi sahibi, Gemiler konusunda temel bilgi sahibi,Çok iyi derecede İngilizce bilgisi olan, Dil sınavları ile belgelenmiş, İngilizce literatür tarama kabiliyeti, akademik yayın yazma tecrübesi tercih nedenidirGrup çalışmalarına destek verebilecek, iletişim becerileri gelişmiş ve hedefleri olan, Zihinsel merakı yüksek,Aktif araç kullanabilen,Yurt içi - yurt dışı seyahat engeli olmayan adaylarınayrıntılı özgeçmiş ve kariyer hedeflerini anlatan bir ön yazı ile başvurmalarını bekliyoruz.


Analitik DüşünebilmeİNTERNETTEN BAŞVURAN ADAYLAR BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İŞVEREN İLE İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN TEMASA GEÇMELİDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- (25.10.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANADOLU YAKASI OSB 1.SANAYİ CD. NO:6 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : hakan ceyhan Ünvan : YETKİLİ Telefon : 902163956695 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163956695

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.