İŞ İLANI DETAYI

Savunma Sanayinde faaliyet gösteren firmamızda Mekanik Tasarım Mühendisi pozisyonunda görevlendirilmek üzere, analitik düşünebilen, problem çözme yeteneğine sahip, titiz, düzenli ve planlı çalışan, öz güveni yüksek, insanlarla iyi iletişim kurabilen takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikEn az 1 yıllık tecrübeye sahip olmak,Seyahat engeli bulunmamak,İngilizce dil bilgisine sahip olmak,B sınıfı tercihen SRC sürücü ehliyeti bulunan,SolidWorks öncelikli ve benzeri üç boyutlu mekanik tasarım ve modelleme yazılımı ile Autocad yazılımını kullanabilmek,Makine Elemanları, mukavemet, malzeme seçimi, üretim ve montaj teknikleri, teknik resim ve toleranslandırma alanlarında, mekanik tasarım faaliyetlerini etkinlikle yürütebilecek seviyede bilgi sahibi olmak.Tasarımı yapılan ürünlerin prototip montaj talimatlarını oluşturabilmek ve tedarik, üretim, montaj ve kalite kontrol aşamalarında ilgili birimlere gerekli desteği sağlayabilmek.Tasarım doğrulama- çevresel koşul testleri için gerekli fikstür tasarımlarını yapıp test çalışmalarına destek verebilmek.Tercihen savunma sanayi tecrübesi olanBursa da ikamet eden-edebilecekErkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (12.10.2002 - 13.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -35 (12.10.2002 - 13.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VAKIF MAHALLESİ VAKIF YOLU CAD. NO 92/1 YILDIRIM BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EBRUNUR ŞENTÜRK Ünvan : Telefon : 902243230109 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Yıldırım
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902243230109

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Yıldırım veya Edmeg Bursa Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder