İŞ İLANI DETAYI

SINIRLI SORUMLU KAYIPARK İKİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ BÜNYESİNDE GÖREV ALACAK;Makine Tasarımı ve Kurulumunda yer alacakMekatronik Mühendisi alımı yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun Makine tasarımı ve kurulumunda tecrübe sahibi olan Cam ve Cad Programlarına hakim Catıa, Solidworks, autocad, artcam, aspireCnc plazma, Cnc router üzerinde tecrübeliElektronik bilgisi yüksek olan Otomasyon konusunda tecrübeli Mekatronik Mühendisi alımı yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HÜRRİYET MAH. SANAYİ 6 SK. NO:13/7 İÇ KAPI NO:7 BİLECİK MERKEZ BİLECİK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BİLECİK MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İBRAHİM DÜŞ Ünvan : Telefon : 905333211611 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333211611

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları