İŞ İLANI DETAYI

Kocaeli-Gölcük‘te bulunan Abant Su Fabrikamızda görevlendirmek üzere, MEKANİK BAKIM TEKNİSTENİ aramaktayız.Üretim ekipman ve makine arızalarına müdahale ederek arıza giderilmesini sağlamak,kayıt altına almak,Tüm bakım faaliyetlerini gerçekleştirmek, kayıt altında tutulmasını sağlamak, Makinelerin kritik yedek parça stoklarını takip etmek ve ihtiyaçlarının taleplerini ilgili amirine bildirmek,Firma içine yeni alınmış olan alet, makine ve ekipmanların kullanım talimatına uygun olarak tesise entegre etmek.


Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mekatronik , Makine, Mekanik bölümlerinden mezun, Mekanik bakım konusunda en az 2-3 yıl tecrübeli,Sorumluluk sahibi, düzenli ve disiplinli, takım çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder