İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Mekanik Bakım TeknikeriŞirket: GREENECO ENERJI ELEKTRIK ÜRETIM A.Ş.GREENECO ENERJI olarak, büyüyen ekibimize katılmak üzere Mekanik Bakım Teknikeri arıyoruzGörevler:- Makine ve ekipmanların düzenli bakımını ve onarımını gerçekleştirmek- Arızaları teşhis etmek ve çözüm üretmek- Bakım ve onarım raporları hazırlamak- İş güvenliği kurallarına uymak ve uygulamak- Yedek parça ihtiyaçlarını belirlemek ve sipariş vermek


- Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun- Mekanik bakım ve onarım konusunda en az 2 yıl deneyimli- Teknik resim okuma becerisi olan- Analitik düşünme yeteneğine sahip- Takım çalışmasına yatkın- Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecekBizimle çalışmanın avantajları:- Kariyer gelişim fırsatları- Sosyal haklar- Dinamik ve yenilikçi bir çalışma ortamı- Uzun vadeli istihdam imkanıGREENECO ENERJI ELEKTRIK ÜRETIM A.Ş. olarak, tüm çalışanlarımıza eşit fırsatlar sunmayı taahhüt ederiz. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder