İŞ İLANI DETAYI

Aysam Ortopedi & Tıbbi Aletler olarak 2001 yılından itibaren bilgi birikimimizi modern teknoloji ile birleştirerek; kalite, güven ve inovasyon üzerine kurmuş olduğumuz değerler ile birlikte üretim yapmaktayız5 kıtada 70 ülkeye yapmış olduğumuz ihracat ve nitelikli kadromuz ile her geçen gün büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerlemekteyizHızla büyüyen ve gelişen kadromuzda istihdam edilmek üzere “Mekanik Bakım Onarımcısı” arayışımız vardır.CNC makinelerinde meydana gelen mekanik arızaları tespit etmek ve tamirini yapmak,Arızanın tekrarlanmaması için düzeltici faaliyetlerde bulunmak,Makinelerin periyodik bakımlarını yapmak,Mekanik bakım talimatları doğrultusunda makine, cihaz ve ekipmanların arızalarını tespit etmek, ayar bakım, onarım, yağlama, tamir, yedekleme ve temizliğini yapmak,Kalite Yönetim Sistemi gereklerine uygun olarak çalışmak.


Analitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek liseleri ya da üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Endüstriyel makinelerin tamiri konusunda en az 2 yıl tecrübeli,Medikal sektöründe çalışmış,Mekanik parçalar hakkında bilgi sahibi,Fanuc ve Mitsubishi işletim sistemleri arızalarına hakim,Samsun'da ikamet eden ya da edebilecek adaylar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder