İŞ İLANI DETAYI

Hendek 2Organizedeki Kaynak Makinaları alanında faaliyet gösteren firmamız için,25-60 yaş aralığında,En az lise mezunu,Erkek ,Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksek Okullarının Makine, Metal-İş, Tesviye gibi ilgili bölümlerinden mezun.Arızi, planlı, periyodik ve kestirimci bakım teknikleri hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan.Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Hidrolik, pnömatik ve mekanik sistemler konularına hakim, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak.Makinenin kurulacağı yeri belirlemek, alt yapısını hazırlamak, ekipmanı kurulacağı yere yerleştirmek ve sabitlemek.Teknik resim konusunda tecrübeli.Zaman planlaması yapabilenAnalitik yaklaşıma sahip olanTakım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı ve analitik düşünebilenMekanik çizimler hakkında bilgi sahibi olanDetaylarda dikkatli ve titiz çalışanDetaylarda dikkatli ve titiz çalışan Yeni ve aşina olunmayan problemleri çözebilenBaşvuru şahsen yaplacaktırDiğer detaylar işveren temsilcisiyle görüşülecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışmasıfiziki ve bedensel yeterliliktakım çalışması


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -60 (11.09.1999 - 13.08.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARGALIHANBABA MAH SAK 2.OSB MAH. ORGANİZE SANAYİ 1-8 VE 10.SK. NO:27-3-2 HENDEK / SAKARYA HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , HENDEK , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İLHAN KARAHAN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905304084256 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304084256

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Hendek veya Edmeg Sakarya Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder