İŞ İLANI DETAYI

MekanikAKKUYU NÜKLEER SANTRALDE BULUNAN NEPT FİRMASINDA ÇALIŞMAK ÜZERE.1Özellikle Tehlikeli Bir Nesnede Çalışma Deneyimi2Nükleer Santrallerde Deneyim3Büyük şantiyelerde çalışma deneyimi4.Fiziksel koruma tesislerinin inşası konusunda tecrübe5Özel rejimli tesislerde çalışma deneyimi Görev Tanımı:Basit ve karmaşık üniteye sahip cihazların ,onarım,montaj ve bakımı.Araç ve iş makinelerinin çalışması sırasındaki arızalaın tespiti ve tamiri.Tecrübe: 2 yılEğitim; Kurs eğitimi almış ve sertifikası yada benzer belgesi olanlar tecih sebebidir.Bilgi- Beceri -Yabancı DilRusca dil bilgisine sahip.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKECELİ MH. AKKUYU NÜKLEER SANTRALİ GÜLNAR/MERSİN SİLİFKE MERSİN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SERDAR BEY Ünvan : Telefon : 905421484468 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Silifke
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905421484468

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Silifke veya Edmeg Mersin Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder