İŞ İLANI DETAYI

İşyeri adı: ASİS ET GIDA TURİZM OTOMOTİV İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİİşyerinin Faaliyet Alanı: Et ÜrünleriYapacağı İşler: bakım işleriAranan Özellikler: kesimhane içerisindeki makinelerin bakım ve onarımını yapacak30-50 yaş arası-erkekDOLGUN ÜCRET.görüşme saatleri sabah 8:00 akşam 17:00 arasıdır.Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: İşverenle görüşülecekOlanaklar:Maaş, Servis, Yemek.:Servis mevcut, diğer olanaklar işverenle görüşülecekİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidilecektir


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikFiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeDAHA ÖNCE MAKİNE BAKIM ONARIM ELEKTRİK VE KAYNAK İŞLERİ YAPMIŞ OLMAK.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Malatya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder