İŞ İLANI DETAYI

Mastik üretimi yapan firmamızda mastik dolum makinalarında tamirpnömatik sistem,bakım ve onarım,firmanın tüm bakım ve onarım işlerinde yardımcı olacak,gerektiğinde üretim paketlemeye ,istiflemeye yardımcı olacak üretime destek olacak personel alınacaktır.çalışma saatleri: 08:30-18:00 c.tesi pazar tatil.servis yok, yakın civarda oturanlar tercih sebebidir, yol ücreti verilmektedir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübepnömatik sistemle çalışan dolum makinaların bakım-onarımın yapılması,üretim içindeki mikserlerin bakımını yapmak ve tüm cihazların bakım ve onarımının yapılmasını sağlamak-oluşacak arızalarda hızllı çözüm üretmek ve gerektiğinde amirinine bilgi vermek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (18.10.1999 - 19.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTASYON MAH BEYAZİT CAD NO:24 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : nazlı çınar Ünvan : muhasebe Telefon : 905330754549 E-posta : aliye.silkokimya@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330754549
aliye.silkokimya@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder