İŞ İLANI DETAYI

FABRİKAMIZIN VARDİYADAKİ MEKANİK ARIZA VE ONARIMLARINI YAPACAK MEKANİK ARIZA .KAYNAK VSFABRİKA TECRÜBESİ OLAN MEKANİK BAKIMCI ALINACAKTIRÇALIŞMA SAATLERİ 3 VARDİYASERVİS ÇORLU, SAĞLIK MAH, MURATLI, LÜLEBURGAZBAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE ; İLANDA BULUNAN BAŞVUR BUTONU TIKLANDIKTAN SONRA İŞVEREN İLE TELEFON VEYA MAİL İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ASFALTBOYU KÜME EVLER NO:14 ULAŞ ERGENE TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : LÜLEBURGAZ , ÇERKEZKÖY , ÇORLU , MURATLI , ERGENE İrtibat Bilgileri : İsim : NURSEL HANIM Ünvan : Telefon : 902826555387 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Lüleburgaz
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902826555387

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg LÜLEBURGAZ veya Edmeg Kırklareli Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kırklareli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları