İŞ İLANI DETAYI

28 AĞUSTOS 2024 SAAT 14.00 DA KARABAĞLAR HİZMET MERKEZİNDE TOPLU GÖRÜŞME YAPILACAKTIR.Genel Nitelikler Meslek Yüksekokullarının veya Meslek Liselerinin Torna Tesviye, Metal İşleri, Makine, Gemi Makinaları, Motor, Mekanik Bakım vbBölümlerinden mezun,Mekanik bakım konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi,Üretim makinelerinin montaj-demontaj, bakım onarım ve iyileştirme faaliyetinde deneyim sahibi,Tesis bakım-onarım, hidrolik, pnömatik ve kaynak konularında deneyimi olan,Tercihen CNC işlem tezgâhları bakım onarımında tecrübeli,Ağır işlerde ve yüksekte çalışma konusunda sağlık sorunu bulunmayan,Yoğun iş temposuna, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Vardiyalı çalışabilecek,Öğrenmeye, çalışmaya, yeniliğe açık ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.Olanaklar:Tamamlayıcı sağlık sigortası, Yılda iki kez zam, Yakacak yardımı, İzin desteği, Evlilik yardımı, Ölüm yardımı,Doğum yardımı, Çocuk yardımı, Öğrenim yardımı, Giyim, Erzak.


İş TanımıTüm fabrika bölümlerinin ve yardımcı tesislerin makina ve tezgahlarının rutinlik göstermeyen karmaşık arızalarını katalogları yardımıyla tespit edip onarmak, sebeplerini araştırarak iyileştirmeler için yorum ve öneriler yapmak,Gerektiğinde makina parçalarında temizlik, yağlama veya tadilat yaparak, problemi çözmek,Periyodik bakım talimatları doğrultusunda bakım yapmak,Verilen devre şemasına göre tesisatlar yapmak, tezgah montajı, hidrolik ve pnömatik bağlantılarını yapmak,Talaşlı işleme tezgahlarının önemli ve hassas parçalarını spindle, fener mili, eksen vidalı mili, ayna, hidrolik pompa gibi değiştirmek,Bakım onarım bilgilerini ve yaptığı faaliyetlerini bilgisayar ortamında raporlamak ve kaydetmek,Tüm yardımcı tesislerin verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak,Tezgah montaj resimlerini yorumlayarak; hidrolik, pnömatik devre şemalarını okuyarak arıza tespitinde bulunmak,Tüm faaliyetlerinde iş güvenliği kurallarına uyarak kendisinin, çevresinin ve makinaların güvenliğinden sorumlu olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (24.09.2006 - 26.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (24.09.2006 - 26.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 28 AĞUSTOS 2024 SAAT 14.00'DA KARABAĞLAR HİZMET MERKEZİNDE TOPLU GÖRÜŞME YAPILACAKTIR. GAZİEMİR İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İLMİYE HN. Ünvan : Telefon : 902322982000 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Gaziemir
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902322982000

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Gaziemir veya Edmeg İzmir Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder