İŞ İLANI DETAYI

İzmir - Aliağa Organize Sanayi Bölgesi nde bulunan fabrikamızda değerlendirilmek üzere;Tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Lisesi makine, metal işleri, motor bölümlerinden mezun,Üretim yapan fabrikaların mekanik bakım departmanlarında en az 5-10 yıl deneyimli,Vardiyalı çalışabilecek,Takım çalışmasına yatkın,İletişimi güçlü ve pozitif iletişim kurabilen,Sorumluluk sahibi, planlı ve disiplinli çalışan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Jet filtreler, hava kilitleri, fanlar, çekiçli değirmenler ve Pnömatik sistemlere hakimPompalar ve buhar sistemleri hakkında bilgi sahibi,Proje okumayı bilen,7 gün 24 saat çalışan iş yerimizde arıza nedeni ile duruş yaşanmaması ve üretimin aksamaması için işleri eksiksiz ve titizlikle takip edecek,Fabrikada bulunan her türlü makine, cihaz, ekipman ve tesisatın koruyucu bakımını ve onarımını yapacak,Arıza duruşlarına en kısa sürede müdahale ederek, makinelerin sürekli faal halde olmasını sağlayacak,İlgili tüm birimlerle koordinasyonu sağlayacak, bakım operasyonu ile ilgili geri bildirimlerde bulunacak,Mekanik Bakım Teknisyeni-Teknikeri aramaktayızBEG13 Ağustos Salı günü saat 14:00’te Menemen Belediyesi İşkur Hizmet Noktası’nda Ek Hizmet Binası Kat 1 toplu iş görüşmemiz olacaktır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Çoraklar Mah. 5001 sk No:28/1 ALİAĞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , KARŞIYAKA , MENEMEN , ÇİĞLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Çiğli Hizmet Merkezi Ünvan : Telefon : 902323860900 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902323860900

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Aliağa veya Edmeg İzmir Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder