İŞ İLANI DETAYI

Mevcut imkanlarla arıza onarımı ve takibi yapabilecek.Anlık arıza ve duruşlarda müdahale edip tekrar yaşanmamasını sağlamaMakine bakım, cihaz ve ekipman arızaları, yağlama, tamir yedeklemeAskerlik yapmışVardiyalı çalışabilecekEmniyetli ve isg kurallarına uygun çalışma yapısına sahip Makine Bakımcısı arayışımız bulunmaktadır.Özel Sağlık sigortası 3 aylık periyotlarla gıda kartı prim İNTERNETTEN BAŞVURAN ADAYLAR BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İŞVEREN İLE İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN TEMASA GEÇMELİDİR


Analitik DüşünebilmeMeslek Yüksek Okulu veya Meslek Lisesi’nin Makine, Otomotiv, Bakım Onarım, vb. teknik bölümlerinden mezun,Tercihen mekanik bakım onarım ve montaj alanında deneyime sahip,Darıca, Gebze, Tuzla,Pendik,Kartal güzergahında ikamet eden


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -55 (20.06.2006 - 25.03.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL DERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YAN SAN. ALANI KROPON SOK. NO:2 YB-59 ÖZEL PARSEL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , TUZLA , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : SEMA KAŞIKÇI Ünvan : YETKİLİ Telefon : 902165910020 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165910020

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)