İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURMAK ADAYLARIN İŞKUR’DAN BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA ŞAHSEN MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR.Mekanik Bakım Teknisyeni-Teknikeriİş TanımıFabrikadaki tüm makine ve teçhizatın bakım onarımı yapıp çalışır durumda tutulmasını sağlamak,Çalışan alet ve donanımının bakım planlarına uygun olarak bakımlarını yapmak,Makinelerin kimlik kartlarının hazırlığı için makine teknik özelliklerini incelemek,Makinelerin fiili çalışmasını yapılan tamirat ya da bakım sonrası sistematik olarak kontrol etmek,Yeni veya yerleri değiştirilmesi gereken makinelerin kurulumlarını yapmak,Mekanik arızalara hızlı ve doğru müdahale etmek,Makinelerin montaj – demontaj ve bakımlarında görev almak,Bakım atölyesinin tertip ve düzenini sağlamak,Tesisin genel işleyişinde oluşan mekanik arızaların bakımını yapmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeMekanik Bakım Teknisyeni-Teknikeri Nitelikler;Endüstri Meslek Liseleri ya da Meslek Yüksek Okulların Makine- Bakım ve ilgili bölümlerinden mezun,22-40 yaş arası Erkek,Tercihen MYK kaynak belgesine sahip,Yoğun iş ortamında çalışabilecek,Dikkatli ve Ekip çalışmasına yatkın,Tercihen Askerlik görevini tamamlamış,Fabrika mekanik bakım konusunda deneyimli,Bakım birimlerinde kullanılan el aletleri ve elektrikli cihazlara hâkim,Ekipman ve makinelerde arızaları tespit etme ve çözme bilgisi,İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uyan, sorumluluk sahibi,3 Vardiyalı çalışabilecek,Sorumlu olduğu makine ve ekipmanların bakım, yedekleme gibi ihtiyaçları belirleyip ilk amir ve ekipler ile koordineli çalışacak,Çözüm üretme ve karar verme yeteneği gelişmiş,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -40 (20.09.2002 - 23.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BEYKÖY BELDESİ İSTİKLAL OSB1. MAH. 5 CAD. DIŞ KAPI NO:1 DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : Telefon : 903805537213 E-posta : ik@funny.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Düzce Merkez
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903805537213
ik@funny.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Düzce Merkez veya Edmeg Düzce Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder