İŞ İLANI DETAYI

Yüklü cam firmasında Mekanik Bakım Ustası olarak;Tesisteki makine ve ekipmanların kurulumunda görev almak ,Tesis ve makinelerdeki arıza ve planlı bakımlarını yapmak,Bakım onarım ekibiyle uyumlu çalışmak ve çözüm odaklı olmak,Arızalara ilişkin kayıtların tutulmasını sağlamak görevlerini yerine getirecek personel alınacaktır.Çalışma saatleri haftaiçi 08:30-18:00 cumartesi günleri 08:30-12:00 Servis güzergahı: Ana yollar üzerinden Emek, 1050 konutlar, Bağlarbaşı, Yunuseli, Demirci, Fsm, Hürriyet, Mutlular, Fatih, Çiftehavuzlar, Demirtaş, Panayır.İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak,Makine bakım arıza onarım konularında en az 5 yıllık tecrübe sahibi olmak,Makine ve teçhizatlarda arıza arama ve giderme konularında kendini geliştirmiş olmak,Elektrik konularında temel bilgisi olan ,Tercihen cam işleme fabrikalarında çalışmış,Takım çalışmasına yatkın,Esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağalayabilecek,Askerlikten muaf yada yapmış olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Osmangazi
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Osmangazi veya Edmeg Bursa Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder