İŞ İLANI DETAYI

ZSR, 600'den fazla ekip üyesinin ortak çalışmasıyla dünyanın genelinde ordular, kolluk kuvvetleri, spor atıcıları ve altyapı inşaat firmaları dahil olmak üzere müşterilerine yüksek teknolojiye dayalı çözümler sunmaktadır.İnsana, sürece ve teknolojiye yaptığı yatırımların avantajını kullanan ZSR, uluslararası bir oyuncu olmayı başararak büyüme stratejisini sürdürmektedir.Bakım ve Yardımcı Tesisler Bakım operasyonlarında çalışacak ekip arkadaşı arıyoruz.İŞ TANIMIİş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun çalışmak,İlgili operasyonun devamlılığı için bakım, onarım ve değişim süreçlerini gerçekleştirmek,Arıza durumlarında müdahale etmek,Üretim tesisi ve yardımcı tesislerde kullanılan makine ve ekipmanların kestirimci, önleyici, planlı bakım faaliyetlerini gerçekleştirmek,Görevlerini gerçekleştirirken ihtiyaç duyduğu sarf malzemelerinin takibi ve stoktan düşümlerini gerçekleştirmek,Gerçekleştirdiği faaliyetleri yazılı ve dijital olarak kayıt altına almak.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMYO veya Meslek liselerinin Makine, Motor, bölümlerinden mezun,Endüstriyel tesislerde en az 2 yıl deneyimli,Üretim makinelerinde ve/veya chiller, iklimlendirme santrali, kompresör, jeneratör vb. yardımcı tesislerde redüktör, pompa, hidrolik-pnömatik ekipman, transfer bandı, brülör, mekanik tesisat arıza tespiti, planlı bakım, montaj faaliyetlerinde tecrübeli,MS Office programlarını kullanabilen,Bakım Onarım Yönetim Sistemleri programlarını kullanabilen,Vardiya düzeninde çalışabilecek,Takım çalışmasına uyum sağlayabilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Balıkesir'de ikamet eden/edebilecek olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -40 (6.07.2002 - 6.06.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAKLI MH. KAVAKLI SK. NO:1/B / 0266 266 13 00 KARESİ BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTIEYLÜL , KARESİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hüseyin Soylu Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905301480163 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Bayram İkramiyesi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Altıeylül
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301480163

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg ALTIEYLÜL veya Edmeg Balıkesir Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder