İŞ İLANI DETAYI

Şekerler Grup olarak 30 yıla varan tecrübemiz ile lider ve öncü bir kuruluş olarak başta personel servis taşımacılığı, transfer, vıp transfer ve turizm taşımacılığı alanlarında hizmet vermekteyizŞirketimizin bünyesinde bulunan başta hafif ticari ve binek araçlar olmak üzere, ticari otobüs, midibüs ve ağır vasıta kamyon, kamyonet araç gruplarında bilgi birikimi ve deneyime sahip,Servise gelen araçların mekanik sorunlarının tespiti ve kayıt formları üzerinden taleplere göre gerekli bakım ve onarım işlemlerini yürütmek üzere Mekanik Servis Ustası istihdam edilecektir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeŞirketimizin bünyesinde bulunan başta hafif ticari ve binek araçlar olmak üzere, ticari otobüs, midibüs ve ağır vasıta kamyon, kamyonet araç gruplarında bilgi birikimi ve deneyime sahip,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (26.04.2004 - 28.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KIRCAMİ MAH.PERGE BULV.EMİNE MELLİ İŞ MERK.71/C BLOK K:3 NO:23 MURATPAŞA/ANTALYA MURATPAŞA ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANTALYA MERKEZ , KEPEZ , MURATPAŞA , KONYAALTI İrtibat Bilgileri : İsim : MÜGE GÖRGÜLÜ GÜNEŞ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905068668967 E-posta : insankaynaklari@sekerlergrup.com.trr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar (Diğer) : Şehir dışından gelecekler için konaklama imkânımız mevcuttur. Servis ve öğlen yemek imkânımız mevcuttur.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905068668967
insankaynaklari@sekerlergrup.com.trr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Antalya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder