İŞ İLANI DETAYI

ITC olarak, Türkiye’nin 11 ilinde, 14 farklı noktasında kurulu tesislerimizde, 2002 yılından bu yana ülkemizde toplanan atıkların bir değer oluşturması hedefi ile faaliyetlerimize başlamış olup; atık geri kazanım, geri dönüşüm, toplama ve depolama ile yeşil enerji üretimi ve tehlikeli atık bertarafı faaliyetleri yanında, sektörümüzde ilke imza atan birçok Ar-Ge projesinde de hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.Şirketimizin Antalya'da faaliyet gösteren tesisinde “Mekanik Bakım Teknisyeni” olarak görev yapabilecek takım arkadaşları arıyoruz.İş TanımıTesis içerisindeki makine ve ekipmanların kurulumunda ve bakımında görev almak,Makine ve ekipmanlarda planlanan revizyonları yapmak,Makine ve ekipmanların kurulumlarında projeye uygun olmasını sağlamak,Yapılan iş içerisindeki gerekli kaynak, kesim, taşlama, yağlama vbİşlemleri yapmak.


Aranan NiteliklerTercihen teknik meslek lisesi mezunu,Mekanik ekipmanların bakımı konusunda bilgi sahibi olan,Mekanik, pnömatik, hidrolik ekipmanlardan anlayan,Ölçü aletlerini kullanabilen,Gerekli el aletlerini tanıyan ve kullanabilen,Esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilecek,Ekip çalışmasına uygun,Antalya'da ikamet eden.Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Kızıllı Mah. Karaöz Sok. No:123 Antalya Büyükşehir Belediyesi Entegre Katı Atık Değerlendirme Tesisi KEPEZ ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANTALYA İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905301710814 E-posta : insankaynaklari@itcturkiye.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301710814
insankaynaklari@itcturkiye.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Antalya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder