İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden, işletme, muhasebe vbİlgili bölümlerden mezun,Muhasebe ve finans alanında tecrübesi olan,Tercihen Medikal, sağlık sektörde, benzer bir pozisyonda tecrübeli,Genel Muhasebe, vergi mevzuatları vbYasal konulara hakim,Mali mevzuat konularına hakim,Teşvik Mevzuatlarına hakim,Muhasebe programlarını iyi derecede ve etkin kullanabilen,MS Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen,Raporlama yapabilen,Yasal mevzuatları yakinen takip edebilen,Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı,İletişim yönü kuvvetli, takipçi ve sonuç odaklı,Takım çalışmasına yatkın, pratik zekalı,Problem çözme ve analitik düşünce yapısına sahip, iş takibi yapan,Ayrıntılara önem veren, dikkatli ve kavrama yeteneği yüksek,Kendisine bağlı muhasebe ekibini yönlendirebilecek,Tüm ödeme ve tahsilat prosedürlerinin takibi yapabilecek,Satın alma faturalarının şirket prosedürlerine uygun olarak kayıtlara alabilecek,Yurt içi tedarikçiler ve müşteriler ile mutabakatları sağlayabilecek,Yurt içi tedarikçiler ve müşterilerin bilgi girişi, düzeni ve takibini sağlayabilecek,Günlük banka, kasa, çek ve diğer finansal kayıtları yapabilecek,Tahsilat ve ödeme listeleri hazırlayabilecek,Tahsilat ve ödemelerin zamanında gerçekleşmesi için gerekli verileri hazırlayabilecek,Müşterilerden gelen çeklerin vade ve risk kontrolünü yapabilecek,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Ankara’ da ikamet eden Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.


Muhasebe ve Finans


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MUSTAFA KEMAL MAH. 2133. SOK.NO:4/2 ROYALE OFFİCE 06510 ÇANKAYA/ANKARA, TURKEY ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ECE ÜÇLER KARADUMAN Ünvan : Telefon : 905335733739 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905335733739

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder