İŞ İLANI DETAYI

ROZA EĞİTİM GURUBU DOĞA KOLEJİ, AÇI OKULLARI VE KURSLARI İLE ÇÖZÜM KURS MARKALARI  ALTINDA 15 TANE ŞUBESİ OLAN 300 YAKIN ÇALIŞANI BULUNDURAN BİR EĞİTİM ŞİRKETİYİZ.ROZA EĞİTİM GRUBU olarak , ekibimize katılacak deneyimli bir Matematik Öğretmeni arıyoruzBu pozisyon, öğrencilerimize matematik konularını anlatmak ve onları sınavlara hazırlamak için sorumluluk alacaktır.Görevler:- Matematik derslerini planlama ve uygulama- Öğrencilerin ilerlemesini izleme ve değerlendirme- Öğrencilere bireysel ve grup çalışmalarında rehberlik etme- Öğrencilere matematik konularını anlaşılır bir şekilde anlatma- Sınavlara hazırlık için öğrencilere destek sağlama


- Üniversitelerin Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun- Alanında en az 2 yıl deneyim- Öğrencilerle etkili iletişim kurabilme yeteneği- Yaratıcı ve yenilikçi öğretim tekniklerine hakim olma- Takım çalışmasına yatkın olma- Öğrencilerin öğrenme hızına ve stilini anlama yeteneği- YKS sürecine hakimROZA EĞİTİM GRUBU olarak, öğretmenlerimize rekabetçi maaşlar ve kapsamlı faydalar sunuyoruz. Eğer siz de öğrencilerin hayatlarında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!