İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Denizli Merkezefendi İlçesinde Faaliyet Gösteren Ofset Ambalaj Firmamızda Görevlendirilmek Üzere;- Matbaa ve Ambalaj Sektöründe Daha Önceden Çalışmış- Kutu ve Ambalaj Malzemelerinin Katlanması, Yapışması ve İstiflenmesi işini yapabilecek- Öğrenmeye ve Yeniliklere Açık, - 22 - 37 Yaş Arasında Erkek - En Az Lise ve dengi okullardan Mezun- Denizli Merkezde İkamet Eden, Servis Güzergahı ikamet edenler öncelik tercihidir.- Servi Güzergahında İkamet Etmeyen Başvurular Kabul Edilmeyecektir.- Tüm Sosyal Haklar Mevcuttur.ÖNEMLİ Görüşme İçin Telefon İle Randevu ALINACAKTIR.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması- Matbaa ve Ambalaj Sektöründe Daha Önceden Çalışmış- Kutu ve Ambalaj Malzemelerinin Katlanması, Yapışması ve İstiflenmesi işini yapabilecek- Öğrenmeye ve Yeniliklere Açık,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Matbaa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Matbaa iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Matbaa gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder