İŞ İLANI DETAYI

Kilikya Otel de çalışmak üzere;Bayan Masöz istihdam edilecektirTüm Türkiye den iş arayanlar başvurabilirKalacak yer imkanı vardır.Başvurular için saat 10:00 ile 18:00 saatleri arasında 0507 930 64 84 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.


Bayan Masöz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KIZKALESİ MH. ALİ KİYA CD. (KİLİKYA OTEL) ERDEMLİ MERSİN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KİLİKYA OTEL Ünvan : Telefon : 905079306484 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Masöz
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905079306484

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Masöz iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Erdemli veya Edmeg Mersin Masöz gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder