İŞ İLANI DETAYI

Yeni Foça ve Eski Foça’da bulunan mağazamız için sezonluk mağaza görevlisi takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak,Kasa giriş ve çıkış işlemlerini gerçekleştirerek takibini sağlamak,Kasa ve çevresinin düzenini sağlamak,Ürün, etiket fiyatlarının kasa noktasında kontrolünü sağlamak,Reyonların temizlik ve düzenini sağlamak,Reyonların raf düzenini, ürün teşhirini yapmak,Ürünlerin tazeliğini, SKT kontrollerini gerçekleştirmek,Ürün, fiyat ve etiket kontrollerini yapmak.Başvurmak isteyen adayların öncelikle gipek@carrefoursa.com mail adresine öz geçmişlerini iletmeleri gerekmektedirUygun görülen adaylar daha sonra yüz yüze mülakata davet edilecektirT.K.


En az Lise mezunu18-45 yaş arasında,Kadın ya da ErkekÇalışma saatleri çift vardiya 07:30 - 16:30 ve 13:00 - 22:00


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (25.09.2006 - 27.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (25.09.2006 - 27.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : . FOÇA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : FOÇA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GİZEM İPEK Ünvan : İŞE ALIM VE YETENEK YÖNETİMİ UZMANI Telefon : 905017053567 E-posta : gipek@carrefoursa.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Foça
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905017053567
gipek@carrefoursa.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Market iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Foça veya Edmeg İzmir Market gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder