İŞ İLANI DETAYI

BİM DÜZCE MERKEZDEKİ MAĞAZALARIMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, EN AZ LİSE MEZUNU, ERKEK, 21-30 YAŞ ARASI, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, MARKET ELEMANLARI ALINACAKTIRİŞKUR'DAN İŞE GÖNDERME BELGESİ ALIP CEDİDİYE CAMİİ YANINDAKİ CEDİDİYE MAĞAZAMIZA BİLGİLERİNİZİ BIRAKARAK BAŞVURU YAPINIZ.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -30 (25.04.2003 - 27.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CEDİDİYE MAH. DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAKOCA , DÜZCE MERKEZ , YIĞILCA , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA , KAYNAŞLI İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Akçakoca
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Düzce BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Market iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg AKÇAKOCA veya Edmeg Düzce Market gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder