İŞ İLANI DETAYI

Satışa sunulacak malları teslim almak, mal giriş kayıtlarını tutmak ve etiketlemek,Malları raflara yerleştirmek, vitrin düzenlemesine yardımcı olmak,Satılan malın satış fişini düzenlemek ve her gün satılan malların dökümünü yapmak, günlük satış cirosunu hesaplamak ve satış fişlerini mal çıkış defterine işlemek ,Mal stoklarını kontrol ederek bir sonraki satış günü için ne kadar satış yapabileceğini ilgililere bildirmek ve ona göre depodan mal getirtmek,


Takım Çalışması MARKETTE ÜRÜNLERİ RAFA DÜZECEK - KASAYA BAKABİLECEK- TEMİZLİK YAPACAK


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (11.09.2004 - 14.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -30 (11.09.2004 - 14.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAĞCILAR MAH. 1149__1 SK. YÜKSELİM İNŞAAT SİT DİYARBAKIR BAĞLAR BAĞLAR DİYARBAKIR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SUR , YENİŞEHİR , KAYAPINAR , BAĞLAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MUSTAFA ŞAHİN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905399325646 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
İlçe : Bağlar
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905399325646

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Market iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Diyarbakır ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Diyarbakır, Edmeg Bağlar veya Edmeg Diyarbakır Market gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Diyarbakır ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder