İŞ İLANI DETAYI

DERYAWOOD FİRMASINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE:Marangoz mesleğinde,En az 3 yıl deneyimli personel alınacaktır.Ön görüşme; Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde İş ve Meslek Danışmanlarınca yapılacak olup talebe başvurmak isteyenlerin Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek iş ve meslek danışmanlığı servisinden işe gönderme formu almaları ya da sistemden talebe başvuru yaptıktan sonra işverenle iş görüşmesini şahsen yapmaları gerekmektedirBilgi ve işlem için İş ve Meslek Danışmanınızla görüşebilirsinizİ.Uİşveren/Yetkili: Derya Hanım : 0366 502 0215


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMarangoz mesleğinde,En az 3 yıl deneyimli personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CANDAROĞULLARI MAH. EMEK SOK. TOPTANCILAR SİTESİ NO:2/3 KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ABANA , ARAÇ , AZDAVAY , BOZKURT/KASTAMONU , CİDE , ÇATALZEYTİN , DADAY , DEVREKANİ , İNEBOLU , KASTAMONU MERKEZ , KÜRE , TAŞKÖPRÜ , TOSYA , İHSANGAZİ , PINARBAŞI/KASTAMONU , ŞENPAZAR , AĞLI , DOĞANYURT , HANÖNÜ , SEYDİLER İrtibat Bilgileri : İsim : DERYA HANIM Ünvan : İŞVEREN Telefon : 903665020215 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
İlçe : Abana
Pozisyon : Mobilya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903665020215

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mobilya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kastamonu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kastamonu, Edmeg ABANA veya Edmeg Kastamonu Mobilya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kastamonu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder