İŞ İLANI DETAYI

SARAR BASMA FABRİKASINDA MARANGOZHANENİN LİDERLİĞİNİ ÜSTLENECEK DENEYİMLİ MARANGOZHANE ŞEFİ ALINACAKTIR.Marangoz atölyesinde günlük operasyonların yönetimi.Yapılması planlanan işlerin süreçlerini planlama, uygulama ve denetleme.Marangozluk projelerinin bütçesini ve kaynaklarını etkili bir şekilde yönetme.İş güvenliği ve kalite kontrol standartlarını sıkı bir şekilde uygulama.Mağaza dekorasyon ve tadilatı konusunda tecrübeliİŞKUR sisteminden başvurunuzu yapınız, uygun kişilerle firma irtibata geçecektir.


Analitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAHŞAP TEKNOLOJİSİMarangozluk veya mobilya üretimi konusunda deneyimli,Mobilya ve malzeme bilgisine sahip,Tercihen Marangoz ustası veya benzer bir sertifikaya sahip,Liderlik ve takım yönetimi becerilerine sahip,Autocad ve Office programlarına hakimEkip ve proje yönetebilecek,İş güvenliği ve kalite kontrol konularında bilgi sahibi.Ahşap işleme araçlarını ve ekipmanlarını etkili bir şekilde kullanabilme yeteneğine sahipB sınıf ehliyet sahibi,Seyahat engeli olmayan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Mobilya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder