İŞ İLANI DETAYI

Kurumsal SOSELA markamızın çatısı altında ; Kadın çanta kategorisinde fotoğraf ve video çekimlerinde yer alacak,En az 165 cm boylarında,Sosyal medya platformlarını aktif kullanan,Moda ve trendleri takip eden,Kurumsal temsili yüksek, prezantable,Etkin iletişim kurabilen kadın çalışma arkadaşları aramaktayız.Not: İlan’a İŞKUR E-Şube üzerinden başvuru yaptıktan sonra lütfen işveren ile iletişime geçiniz


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKurumsal SOSELA markamızın çatısı altında ;Kadın çanta kategorisinde fotoğraf ve video çekimlerinde yer alacak,En az 165 cm boylarında,Sosyal medya platformlarını aktif kullanan,Moda ve trendleri takip eden,Kurumsal temsili yüksek, prezantable,Etkin iletişim kurabilen kadın çalışma arkadaşları aramaktayız.Not: İlan’a İŞKUR E-Şube üzerinden başvuru yaptıktan sonra lütfen işveren ile iletişime geçiniz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (22.05.2004 - 24.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖMER NASUHİ BİLMEN MAH. BULUT SOK. ÇANKAYA SİTESİ SİT. B BLOK APT. NO: 4 /B / 2 YAKUTİYE / ERZURUM YAKUTİYE ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AŞKALE , ÇAT , ERZURUM MERKEZ , HINIS , HORASAN , İSPİR , KARAYAZI , NARMAN , OLTU , OLUR , PASİNLER , ŞENKAYA , TEKMAN , TORTUM , KARAÇOBAN , UZUNDERE , PAZARYOLU , AZİZİYE , KÖPRÜKÖY , PALANDÖKEN , YAKUTİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905323594014 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
İlçe : Aşkale
Cinsiyet : Bayan
İletişim : 905323594014

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Erzurum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Erzurum, Edmeg AŞKALE gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Erzurum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları