İŞ İLANI DETAYI

Halk Pazarı ünvanlı işyerinde istihdam edilmek üzere; Meydan ve-veya Çukurçayır bölgelerinde bulunan şubelerimizde Manav olarak çalışabilecek, 25-35 yaş arası erkek eleman aranmaktadır.Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekliMesleğini sevenDinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecekMesleki deneyim sahibi veya istekli bu alanda meslek sahibi olup belgelemek isteyen adaylarımız.İlana başvuru yapıldıktan sonra, İRTİBAT: 0 505 160 9915 Melike BATMAN ile görüşme sağlanacaktır.


Askerliğini yapmışHedef odaklı ve hedefler doğrultusunda çalışabilecek.Manav biriminde görsel sunumu güzel ve yaratıcı olan.Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlayabilmekÜrünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak bulunmasını sağlayabilmekMüşterilerin taleplerine istinaden meyve-sebze ürünlerini hazırlayabilmekMüşteri ilişkilerine destek vermekten sorumlu olabilmek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -35 (6.09.2001 - 9.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇUKURÇAYIR MAH. Ç.ÇAYIR İPEKYOLU CAD. TRABZON ORTAHİSAR TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Melike BATMAN Ünvan : Telefon : 905051609915 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905051609915

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder