İŞ İLANI DETAYI

İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli,Güler yüzlü ve iletişim becerisi yüksek,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,‘MANAV arayışımız bulunmaktadır.


Ürünlerle ilgili detaylı bilgi vererek müşterilere yardımcı olmak,Belirlenen hedefler doğrultusunda satış yapmak,Bir mağazanın ihtiyaç duyulan bölümlerinde reyon, kuruyemiş, pastane, şarküteri, kasap, manav vb. görev almak.Görevli olduğu bölümde temizlik, düzen, ürün bilgisi, bulunurluk ve müşteri memnuniyetini sağlamak.Ürün teşhirlerini ve diğer görsel elemanları, görsel standartlara uygun şekilde düzenlemek ve bunun sürekliliğini sağlamak,Görev aldığı bütün bölümlerdeki kampanya ve özel aktiviteleri takip etmek,Yöneticisi tarafından kendine verilen işi zamanında ve doğru olarak yerine getirmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BEYPAZARI , ÇANKAYA , ELMADAĞ , POLATLI , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KÜBRA YALOVA Ünvan : Telefon : 905545331999 E-posta : ik@soykan.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905545331999
ik@soykan.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder