İŞ İLANI DETAYI

90 lı yaşlardaki Annem için güvenilir, yaşlılarla arası iyi, kendi evi gibi ilgilenebilecek, yaşlılarla iletişimi kuvvetli, ilaç takiplerini yapabilmeli vbKriterlere sahip Yaşlı Bakıcısı arıyoruzEvde iki kedimiz mevcutAyrıca kamera sistemi varBen annemle birlikte yaşıyorumTam gün çalışıyorum ve işim gereği çok sık seyahat ediyorumBu nedenle annemi güvenilir ellere teslim etmek istiyoruzHaftada bir evin genel temizliğine gelen başka bir yardımcımız mevcutSGK yapmak istiyorumAyrıca her gün evin yakınındaki yerlere yürüyüş yapmak, cafede oturup sosyalleşmesine yardımcı olmak gibi beklentilerimiz mevcutLütfen kriterlerimize dikkat ederek başvuru yapın.


Alzheimer Bakımı Desteği VerebilmeliBanyo YaptırabilmeliHafif Ev Temizliği Yapabilmeliİlaç Takiplerini YapabilmeliMarket Alışverişi YapabilmeliÜtü YapabilmeliYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!