İŞ İLANI DETAYI

10 yaşındaki çocuğumla keyifli vakit geçirebilecek, çocuklarla arası iyi, sevecen, güler yüzlü, sabırlı, sorumluluk sahibi, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, gündüzlü veya haftada birkaç gün çalışabilecek, evcil hayvanlarla yaşayabilmeli, etkinlikler ve oyunlar bilmeli, aktif araç kullanabilmeli vbKriterlere sahip Bebek - Çocuk Bakıcısı arıyoruzKızımın antrenmanları olduğu için ehliyeti olmasını ve kızımızı götürüp getirmesini istiyoruzEhliyeti olup aktif sürüş deneyimi yok ise sürüş dersi ayarlayabiliriz.Tam zamanlı da olabilir 09:00 18:00 arası ya da yarı zamanlı da olabilir adayla görüşülerek mutabık kalınacaktır.Ön yazılı başvurunuz sizi değerlendirmemiz için imkan tanımaktadır.


Aktif Araç KullanabilmeliEtkinlikler ve Oyunlar BilmeliEv Ödevlerine Yardım EdebilmeliEvcil Hayvanlarla YaşayabilmeliSigara Kullanmamalı


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!