İŞ İLANI DETAYI

Belli bir desen ve şekilde kesimi yapılmış kumaş, deri, kürk vb. parçaların dikiş makinesi ile birleştirilmesi dikilmesi işlemini yapan kişidir.


Makineci Dikiş, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Dikim yapılacak parçaya göre makineyi seçmek, b Makineyi iğne, iplik, dikim çeşidine göre dikişe hazırlamak, c Parçaların renk, şekil ve kesim özelliklerine göre iplik ve dikiş çeşidini seçerek dikimini yapmak, d Dikimi yapılan parçaların overlok işlemini yapmak, e Dikimi yapılan parça üzerine makine ile yapılması istenilen desen, şekil, parça ilavesi vb. işlemlerini yapmak, f Dikilen, tamir edilen parçaları kontrol etmek, varsa hatalarını düzeltmek, g Makinenin günlük bakımını yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Göngür Mahallesi 1021 Sokak No :4 YÜKSEKOVA HAKKARİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YÜKSEKOVA İrtibat Bilgileri : İsim : Rıdvan YILMAZ Ünvan : Telefon : 905419630418 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hakkari
İlçe : Yüksekova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905419630418

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Hakkari Geneli İş İlanları