İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: TURKUAZ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.ŞTURKUAZ TEKSTİLİşyerinin Faaliyet Alanı: Havlu - Ev Tekstil Ürünleri2 Penye Dikim Elemanı 10 kişi deneyimli20 yılı aşkın süredir ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren, üretiminin tamamını ihraç eden ve kaliteli ürünler üretmeyi misyon edinmiş olan Turkuaz Tekstil olarak penye dikimi konusunda tecrübeli Düz Makine/ Overlok/ Reçme bilen bayan takım arkadaşları aramaktayızİlgilenen adayların bizzat firmamıza gelerek başvuru yapması ya da personel@turkuaztex.com/ aleyna.uste@turkuaztex.com adresine CV’lerini göndermeleri yeterli olacaktır.


Aranan Nitelikler :Penye dikimi konusunda deneyimli, veya yetiştirilmek üzereMakina ve dikiş teknik bilgisi iyi düzeyde olan,Kalite ve müşteri odaklı,Sorumluluk sahibi, proaktif ve ekip çalışmasına uyumlu,İletişim ve raporlama becerisi yüksek,Problem çözme yeteneğine sahip,bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇEŞME MAHALLESİ 2053. SOKAK NO: 3 MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ACIPAYAM , BULDAN , ÇAL , ÇAMELİ , ÇARDAK , ÇİVRİL , DENİZLİ MERKEZ , GÜNEY , KALE/DENİZLİ , SARAYKÖY , TAVAS , BABADAĞ , BEKİLLİ , HONAZ , SERİNHİSAR , PAMUKKALE , BAKLAN , BEYAĞAÇ , BOZKURT/DENİZLİ , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri : İsim : Nazire TOKSOY Ünvan : Telefon : 902583717453 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Acıpayam
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902583717453

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg ACIPAYAM gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder